Gastenboek

 • 4 jaar geleden door Peter Boorsma en Erica Kuijper

  Het hebben van een tuin vinden we belangrijk. Tuinieren echter is niet onze hobby. Al enige tijd vonden we de voortuin die wij delen met onze moeder die naast ons woont, er verwaarloosd bij liggen met te veel bomen en planten. De vraag was wat nu en wie. We wilden een voortuin die strak moest zijn, onderhoudsarm en gescheiden met de tuin van onze moeder.

  Gerrit Hazeleger hadden wij zien werken bij mensen in onze straat. Dat zag er goed uit en de aanpak was efficient en gestructureerd.

  Wij hebben een avond met Gerrit om de tafel gezeten en al snel kwam het ontwerp naar boven. Een paar dagen later ontvingen we de offerte en het tuinontwerp.

  Gerrit Hazeleger gaf ons een goed advies en de tuin is geworden zoals wij het voor ogen hadden. Elke morgen om 7 uur als wij naar het werk gingen, was Gerrit al aan het werk en vertelden ons de voortgang.

  Wij zijn er erg tevreden over de snelle voortgang van het werk, het keurige werk wat geleverd is en het goede advies en tips die wij hebben gekregen. Dat betekent dat wij nu aan het denken zijn over het volgende tuinproject, de achtertuin. Wij zullen eerdaags Gerrit bellen om met elkaar het ontwerp en de uitvoering ervan te bepreken. Zijn wij tervreden? Wat denk je?

 • 5 jaar geleden door Teun en Lies van de Werfhorst

  Enkele weken geleden is de nieuwe aanleg van onze tuin met schuurtje en veranda in Barneveld afgerond. De vooorbereidende gesprekken waren efficient en gezellig. Na korte tijd hadden we een duidelijk beeld gekregen van het resultaat van onze ideeën. De uitvoering ging snel er werd hard gewerkt, maar er was ook tijd voor overleg. De sfeer tijdens de uitvoering was super. En het resustaat ..... Onverwacht mooi, en sfeervol. Een tuin om in te leven en van te genieten.

 • 6 jaar geleden door Raymon & Wendy

  Wij hebben Gerrit Hazeleger ingeschakeld voor de aanleg van onze voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning. Wij hebben Gerrit als een zeer professionele, betrouwbare en hard werkende hovenier ervaren, die goed luistert naar de wensen, mee denkt in mogelijkheden, voorziet in onderbouwd advies, netjes werkt, zijn afspraken na komt en alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn erg tevreden met het resultaat!
 • 6 jaar geleden door van der Ploeg

  In februari hebben we door Hazeleger hoveniers een nieuwe tuin laten aanleggen, inclusief een ruime overkapping voor een loungehoek en nieuwe bestrating. Ons ontwerp werd door hen aangevuld met nuttige tips en het werk werd professioneel en zeer gedegen uitgevoerd. Door ons gewenste last-minute wijzigingen in het ontwerp waren voor hen geen probleem. We zijn zeer tevreden over het resultaat, en hebben extra zin in het voorjaar: we zijn benieuwd hoe het eruit gaat zien als alles is opgekomen!

 • 7 jaar geleden door Fam. van Steenbergen

  Afgelopen herfst heeft Hazeleger hoveniers onze achtertuin aangelegd. We zijn erg tevreden over het resultaat, er is vakwerk geleverd!

  Met name zijn stiptheid mbt de afspraken, de prettige manier van communiceren, het snel en vakkundig werken en de hoge kwaliteit maken hem tot een hovenier die je graag aan het werk hebt. We kunnen Hazeleger hoveniers dus van harte aanbevelen!

 • 8 jaar geleden door van de Werfhorst

  Hazeleger heeft bij ons de tuin en straatwerk om het huis ontworpen en aangelegd. in 1 woord super! van begin tot het eind was er contact. in overleg werden er nog kleine wijzigingen aangebracht onder het aanleggen. de materialen zijn van uitstekende kwaliteit! in 1 zin omschreven: Hazeleger Hoveniers kwaliteit van de eerste plank!!
 • 8 jaar geleden door Fam. Van Doorn

  Wij zijn zeer tevreden over Hazeleger hoveniers. Wij hebben een nieuwe tuin door hun laten aanleggen. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste, werd woord gehouden. Ze begrepen onze plannen en gaven goede aanvullende tips. Ze werkten zeer professioneel en nauwkeurig en hierdoor is de tuin precies geworden, zoals wij wilden. Een zeer tevreden klant zijn wij dus.

Reactie plaatsen